søndag den 4. oktober 2009

Bunker af ord

Så er skrive-perioden forbi. Deadline er passeret og rigtig mange mennesker har gjort brug af muligheden for at sætte ord i spil. Det er der kommet en masse interessante bidrag ud af.
En ordentlig bunke af spændende tekster hober sig netop nu op på skrivebordet, indeholdende alt lige fra enkelte digte, over digtsamlinger og prosastykker, til noveller, portrætter og roman synopsis.
I løbet af de næste par uger vil redaktionsgruppen læse teksterne igennem og udvælge tre-fire tekster. Disse vil blive printet i en lille eksklusiv udgivelse.

Men Stemmer på Nørrebro stopper ikke her:

Den 29. oktober (kl. 20.00) afholdes den afsluttende reception på Underwood Ink i Ryesgade 30A (og altså ikke på Literaturhaus som tidligere annonceret). Her vil en række af de deltagende skribenter blive inviteret til at læse op af deres værker - heriblandt selvfølgelig de tre-fire værker som redaktionsgruppen har udvalgt.

Og torsdag d. 10 december holdes en post-reception på Lygten ved Nørrebro Station. Her vil udgivelsen blive præsenteret; der vil være oplæsning; og der vil være opførelse af to unikke Lyd&Lyrik værker komponeret og forfattet specifikt til anledningen.

Yderligere information om arrangementerne følger. Og så glæder vi os da i øvrigt til at se nogle af alle i folk der har bidraget med tekster til de kommende arrangementer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar