tirsdag den 6. oktober 2009

Redaktionsgruppen

Så er det endelige redaktionsudvalg nedsat. Forfatter Kristina Stoltz, antropolog Ida Rued, boghandler Andreas Ottesen, forfatter Aleksandar Sajin og redaktør Simon Kristensen har fået fornøjelsen af at dykke ned i den tekstuelle skattekiste og i fællesskab udvælge deres tre-fire favoritter.

Kort om udvalget

Kristina Stoltz har udgivet tre digtsamlinger (senest Hjemstavn Nr. 13 – et Festskrift), en roman samt diverse digte og noveller i tidsskrifter, antologier etc. Hun arbejder for tiden på sin anden roman samt på et Lyd&Lyrik projekt sammen med musikeren Frithjof Toksvig. Hun er desuden medstifter af non-profit forlaget [FINGERPRINT].

Ida Rued er antropolog med hang til litterær og kunstnerisk udforskning af det kulturelle og sociale felt. Hun har igennem de seneste år været medlæser på flere digt-, roman- og novelleprojekter. Ida er medarrangør af Stemmer på Nørrebro.

Andreas Ottesen er boghandler og indehaver af bogbaren Underwood Ink – Bar, Boghandel, Billedgalleri – i Ryesgade. Han har så vidt vides en BA i litteraturvidenskab. Hans erklærede litterære mål er at ophøje den afdøde tjekkiske forfatter Bohumil Hrabal til helgenstatus.

Aleksandar Sajin er bosnisk/dansk nørrebroer, forfatter, oversætter mm. Han har netop udgivet sin tredie bog ”Valters Notater”. Bogen er udkommet på serbokroatisk i Bosnien. På dansk foreligger bl.a den eksperimenterende prosa-roman ROSA, udgivet på forlaget Tab&Nar. Aleksandar sidder i Forfatterforeningens bestyrelse, hvor han specielt arbejder med udveksling mellem litterære verdener –senest et dansk/kroatisk projekt.

Simon Kristensen er redaktør, urban-antropolog og litterær alt-mulig-mand. Han er diagnosticeret litterær misbruger. Desuden er han medstifter af Forlaget [FINGERPRINT] samt medarrangør af Stemmer på Nørrebro.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar